// Zorg algemeen

Risico's

Hallo,

Ik heb na 3 infarcten waarvan 2x stendtrobose en 2x bypasses nu nog een pompfunctie over van 27% war dus niet meer beter word.

Hiervoor heb ik een S-ICD gekregen em al eerder een neurostimulator voor angiono pecterus.

Hier voor ben ik altijd heel goed geholpen in het Catharina Ziekenhuis door Dr een geweldig goed ziekenhuis.

Dr heeft toen ook aangegeven inspannen op geleide van wat kan qua symptomatologie .

NYHA klasse voor hartfalen 2-3.

Mijn vraag nu is dit voor mijn reintegratie in het werk of ik een hoger risico heb voor bijvoorbeeld infarcten en doordat mijn hart meer moet doen met een pompfunctie van 27% om alles van bloed en zuurstof te voorzien waardoor dit meer inspanning moet leveren. ???


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • W V avatar
    Dank je wel Dr voor dit duidelijke antwoord.Groetjes

    0
  • P T avatar
    En dan krijg je op hartvolgers toevallig ook nog een antwoord van je eigen cardioloog.Het is bij hartfalen om meerdere redenen van groot belang om actief te blijven en voldoende in te spn.Inspn kan leiden tot een verbetering van de conditie in het algemeen. Inspanning kan ook gunstige effecten hebben op de geestelijke gesteldheid. En inspn kan tot slot ook leiden tot een verbetering van de toestand van het hart. Niet zozeer dat de pompfunctie verbetert, maar wel datgene wat je allemaal kunt aan inspanning met dezelfde pompfunctie.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy