// Zorg algemeen

Reveal inplantatie!!

Goedemiddag

Al eerdere heb ik vragen gesteld en ook antwoorden hierop gekregen ,waarvoor mijn hartelijke dank.

nu toch weer even een vraag, donderdag krijg ik mijn revael implant, maar overal lees ik dat je dit krijgt als je soms flauwvalt.

dat is bij mij niet het geval. Na de uitslag van mijn holteronderzoek, zei mijn cardioloog dat mijn hart soms iets te langzaam gaat en dat het dan een slag mist. Nu is het wel zo buiten de andere ritmestoornissen dat ik ook heb en wel dag en nacht (na mijn laatste hartinfarct) heb ik om de paar slagen overslagen, maar hij zei dat die dat niet bedoelde.blijkbaar had hij dan toch iets gezien, want ik begrijp ook aan jullie antwoorden dat niet zomaar een reveal geplaatst wordt. De cardioloog zei ook dat er eventueel een pacemaker geplaatst kan worden daarna. Mijn vraag is komt dit meer voor dat ze iets opvangen bij een 24 uurs holter.

ben wel gaan nadenken en heb wel dat ik snacht bij het inslapen dat ik even rechtop zit en mij dan beroerd voel, soms zelfs dat ik denk, ik zak weg en moet ik helemaal bijkomen.maar het is iig geen prettig gevoel.

ik kon niet plaatsen wat het was, omdat ik al  zoveel hartklachten heb, 

zou dat er mee te maken kunnen hebben ?

graag hoor ik uw antwoord.

alvast mijn hartelijk dan hiervoor.

 

 

 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • A B avatar
    Na plaatsing ddd-R pacemaker afgelopen maandag ervaar ik pijn achter het borstbeen met regelmaat. PM werkt goed en geeft aan dat dit wel eens kan gebeuren maar ik kan nergens informatie hierover vinden. Herkent iemand dit en kan mij uitleggen waarvan dit komt?

    0
  • L D avatar
    Ik ka u geen antwoord geven dat specifiek op uw situatie slaat.In het algemeen wordt, volgens de richtlijnen, een Reveal geplaatst bij mensen die sporadisch last hebben van flauwvallen of van hartkloppingen. In dergelijke gevallen werkt een 24 uurs Holter, of 1 weeks-registratie niet omdat de kans op klachten dan te klein is.Ik kan ook niet volgen wat in uw geval de reden is, als op de Holter al duidelijk is dat er af en toe een slag overslaat, en zeker niet als u er geen last van heeft. Schrik niet, het hoeft helemaal niet abnormaal te zijn als het hart af en toe hapert, dat is bij na altijd normaal gedrag.Ik vraag mij dus ook af wat de reveal in uw geval gaat toevoegen aan datgene wat er al bekend is. Vraag uw cardioloog nogmaals om uitleg, en neem eventueel iemand mee.

    0

Je moet Inloggen om te reageren