// Zorg algemeen

raar gevoel hartstreek

L.s.

 

heb zowel gisterochtend als vamorgen een raar gevoel in hartstreek toen ik  mijn haren droogde. Het was alsof je over een plek op je huid wrijft waar de zenuw niet goed werkt en dan gaat schrijnen, prikkelen. Mijn borstbeen is in 2maanden tijd 4 keer open geweest en er is 4keer aan ,bij het ,

hart gerommeld. De cardioloog heeft aangegeven dat dit haast niet mogelijk is zonder enige beschadiging van zenuwen. Toch schrik ik enorm van deze pijn . Komt het van eenzenuw die weer gaat werken door een bepaalde beweging van mijn armen. Ik hebgisteren ook nog een kwartier op de hometrainer gefietst en heb dan nergens last van. Heeft u een idee of suggestie. 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • G W avatar
    na bypass langdurige zenuwpijn in de linkerborst gehouden. Geen enkele last van operatie, borstbeen, etc. De/een borstzenuw zou zijn beschadigt/doorgesneden tijdens het losprepareren van de borstslagader die (mede) voor de bypass gebruikt zou zijn. Gevolg: een pijn die leek op een open, schrijnende wond waar ik geen kleding op kon verdragen. Na 2 jaar nog steeds pijnscheuten, die zó heftig zijn dat het lijkt of ik een spasme heb. Heb korte tijd het medicijn Lyrica gebruikt, maar daarmee gestopt omdat ik daar te suf van werd.

    0
  • P T avatar
    , u heeft nog al wat meegemaakt. Als ik het goed begrijp bent u 4 maal aan uw hart geopereerd in 2 maanden tijd?Wat uw cardioloog u heeft vertelt is natuurlijk helemaal waar. Beschadiging van zenuwen, herstel van bot etc. kan na een openhartoperatie allemaal dergelijke klachten geven. U geeft daarnaast zelf al aan dat u bij inspanning geen klachten heeft en dat is geruststellend. Mocht u toch nog ongerust blijven, dan is een bezoek aan uw cardioloog aan te raden (beter het zekere voor het onzekere).

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy