// Zorg algemeen

PVC's

Ik begreep van sommige cardiologen dat PVC's een natuurlijke verschijnsel is en bij het leven hoort wat ik aan de ene kan goed begrijp maar aan de andere kant niet.

Zijn ze ook een natuurlijke verschijnsel als iemand er 20 per minuut heeft en ook in begiminie terwijl ALLE cardiale testen geen afwijking laten zien, behalf EFO dat nog moet plaastvinden?

,


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • P V avatar
    Vergelijk PVCs met moedervlekken, sommige mensen zitten helemaal onder de moedervlekken, en dat is niet afwijkend. en zeker als de cardiale testen geen afwijkingen laten zien. Waarschijnlijk geeft het electrofysiologisch onderzoek ook geen oorzaak, maar als het er heel veel (en van 1 plekje in het hart) zijn kunnen we het plekje misschien wegbranden.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy