// Zorg algemeen

Praktijkcase advies vraag

Graag leg ik u een praktijk case van een patient voor. Kan ik die zonder dat deze gegevens van de patient op het forum zichtbaar zijn [privacy patientgegevens] rechtstreeks aan u toesturen. Zo, ja op welke manier kan ik dat doen?


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • H H avatar
    Ik bedoelde natuurlijk second opinion

    0
  • H H avatar
    Vragen ontdaan van privacy gevoelige informatie kunnen op ons forum altijd gesteld worden, mocht een vraag privacy gevoelige informatie bevatten leggen wij de vraag eerst terug met het verzoek de vraag opnieuw te stellen zonder de privacy gevoelige informatie, zodat bij beantwoording op het forum de privacy gewaarborgd blijft. Ons patiƫntenplatform kent niet de mogelijkheid om rechtstreeks praktijk cases in te sturen , wij denken natuurlijk graag mee maar als het in zekere zin een verzoek voor een opinion is adviseren wij dit toch via de reguliere weg te doen.Succes, vr, groet

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy