// Zorg algemeen

Plaats hartoverslagen

Beste cardiologen

mijn laatste vraag over hartoverslagen.

maakt het verschil uit welke plaats de hartoverslagen komen? Want ze blijken onschuldig te zijn, maar soms ook niet. En dan hangt het ook van de plaats af. Ik zelf heb hartoverslagen uit de kamers (ventrikelextrasystolen) en had eens ergens gelezen dat deze wel kwaad konden en die van de boezems niet. Nu heb ik ook het tegenovergestelde gelezen. Iemand vertelde me dat die van de kamers wel degelijk gevaarlijk kunnen zijn voor het hart. Is dit zo?


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • L D avatar
    Het is niet waar dat overslagen uit de hartkamer wel kwaad kunnen.Er zijn altijd zeldzame uitzonderingen, zowel voor overslagen uit de boezems als uit de kamers, maar dat is alleen als er sprake is van een hartziekte. Uw cardioloog kan dat goed onderscheiden.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy