// Zorg algemeen

Pijnklachten na Ablatie

goedemiddag

op 13 augustus heb ik een Ablatie gehad, nu heb ik nog steeds last van overslagen en om de paar dagen aanvallen van boezemfibrileren.

ook heb ik een stekend en pijnlijk gevoel in mijn hartstreek. Is dit normaal of moet ik mij zorgen maken?

omdat een week na de Ablatie mijn man 112 heeft gebeld omdat het niet goed ging ben ik toch wel wat bang geworden.

ik hoop dat iemand mij raad kan geven


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • H B avatar
    Inmiddels benik een poos verder, helaas heeft de Ablatie niet voldoende resultaat gegeven en heb ik nu ook last van boezemflutters.Ik sta nu op de lijst voor een tweede Ablatie.

    0
  • L D avatar
    Ik weet niet welke ablatie u gehad heeft, en welke techniek gebruikt is, maar pijn na een ablatie komt geregeld voor. Het heeft te maken irritatie van het hartvlies als gevolg van de littekens die gemaakt zijn, en gaat in de loop van enkele weken weer over. Het kan soms minder zijn als je voorover zit en erger worden als je diep ademhaalt.Als u stikklachten krijgt en koorts, dan adviseer ik u contact op te nemen met het centrum waar u behandeld ben.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy