// Zorg algemeen

Pijn op de borst / onwel voelen

Ik heb in juli 2015 een kransslagaderscheuring, hartinfarct en hartstilstand gehad. Daarop ben ik gereanimeerd door mijn partner en met de AED. Ik ben gedotterd en heb 5 stents. 

Nu heb ik geregeld last van pijn op de borst, soms bij inspanning, vaak bij rust. Ook komt het weleens voor dat ik me plotseling onwel voel worden van binnen. Een weeïg gevoel bij mijn hart en ik voel me dan helemaal niet lekker. 

Ik sta doodsangsten uit als ik dit doormaak, maar mijn cardioloog vindt het niet nodig dat ik hiervoor op het spreekuur kom. Het hart is grondig onderzocht met een hartecho, CT-scan + MRI-scan en hier kwam niets uit. Ik kan dus nergens heen met mijn klachten en voel ik me in de kou staan.

Als medicijnen gebruik ik spironolacton, pravastatinenatrium, perindopril, pantoprazol, metoprolol en ascal.

 

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • F S avatar
    Je hebt veel meegemaakt en dit heeft natuurlijk een enorme impact op je. Ik kan me voorstellen dat het hebben van de klachten die je beschrijft je heel angstig maakt en dan is het moeilijk wer je het gevoel hebt hier alleen mee te staan. de cardioloog heeft je hart inderdaad grondig onderzocht zoals je beschrijft maar voor jou is dit niet voldoende om het vertrouwen in je eigen lichaam weer terug te krijgen nadat dit lichaam je zo fors in de steek heeft gelaten. Ik wil je adviseren om je toch tot je huisarts te wenden en samen te kijken wat je nodig hebt om je angst de baas te worden. Ik wens je hierbij heel veel sterkte.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy