// Zorg algemeen

Pijn op de borst bij inspanning

Beste, Sinds kort krijg ik steeds pijn bij mijn borst bij inspanning. Dat is mij nu 2 keer overkomen. Nadat ik 40 km had gefietst en na een kwartier hardlopen. Het is geen druk op de borst, maar pijn. Sinds vandaag voel ik ook een brok in mijn keel en sluimert de pijn. Ik heb gisteren hardgelopen. Ik heb het gevoel dat er niks ernstigs is, maar ik wil de signalen van mijn lichaam ook niet negeren. Ik heb ook last van obstipatie. Kan het ook daar mee te maken hebben? Of Moet ik contact opnemen met mijn huisarts? Groet

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • M V avatar
    Vervelend dat u klachten van pijn op de borst bij inspanning hebt. De inspanning die u levert is vrij intensief. Het lijkt mij wel raadzaam om dit met uw huisarts te bespreken. Obstipatie is geen oorzaak door de hartklachten, maar u kunt wel pijn op de borst krijgen als u flinke inspanning levert om naar het toilet te gaan.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy