// Zorg algemeen

pijn op borst na fysio

in oktober bypassoperatie ,gehad. In december bleken deze verstopt te zijn. 8 januari opnieuw geopereerd , waarna er complicaties optraden,waaronder hartstilstand. 9 januari borstkas weer open gemaakt omdat men ecmo direkt op het hart wilde aansluiten. was achteraf niet nodig, hart begon weer spontaan te kloppen. 14 . toch weer open om een stand te plaatsen. 20 februari uit ziekenhuis en langzaam aan herstel werken. In derde week van mei weer opgenomen met klachten. Alles weer onderzocht en alles was goed ook de nieuwe omleidingen Blijdschap alom vertrouw ik het nog steeds niet helemaal. Heb sinds al de operaties ook klapvoet overgehouden, waar we met de fysio ook hard aan werken. Maar als ik oefeningen doe voor mijn voet/been dan span ik automatisch ook mijn borstkas aan en dan heb ik daar de volgende dag flink pijn aan. nu heb ik er weer pijn aan maar nu meer als een drukkend gevoel dat maar niet verdwijnen wil en waarvan ik in een stress schiet en niet weet wat te doen. Hartslag en bloeddruk zijn goed. Wat nu?

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • N V avatar
    Geachte mevrouw , Op zich is het bekend dat er zich na een operatie nog maanden tot soms wel langer dan een jaar atypische pijn op de borstklachten zijn. Zoals ik begrijp zijn de typische klachten van zuurstof gebrek van het hart uitgesloten door onderzoek. Dat is natuurlijk belangrijk. Maar met name na het meerdere malen openen van het borstbeen kan het botvlies en de aanhechtingen van de ribben gevoelig zijn. Meestal verdwijnen deze atypische klachten vanzelf. Soms is het nodig de staaldraden te verwijderen. Indien het geen invaliderende klachten zijn hoeft u zich niet ongerust te maken. Belangrijk is of de klachten in de loop van de tijd minder worden en niet meer. .

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy