// Zorg algemeen

pijn onder schouderblad

IJN ONDER LINKER SCHOUDERBLAD

Een jaar geleden ben ik gedotterd en kreeg ik 3 stents van dr. , leuk u hier tegen te komen. Ongeveer een week geleden dacht ik pijn in mijn rug te hebben maar later lokaliseerde de pijn zich onder mijn linkerschouder. Het is een heftig stekende pijn, ik word er wakker van en zonder pijnstilling (paracetamol) kan ik niet slapen. Ik die kant ook moeilijk gebruiken. Heeft dit iets te maken met mijn hart?

 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • G V avatar
    Bedankt voor het antwoord. Dit klinkt mij goed. Omdat ik vlak voor mijn acute hartinfarct vrijwel geen enkele klacht heb gehad ben ik toch wat onzeker geworden. Zeker heb ik nooit enige pijn gehad terwijl altijd wordt beweerd dat dit het meest bekende verschijnsel is bij een hartinfarct.

    0
  • F S avatar
    Ik kan me voorstellen dat je denkt aan het hart maar zoals je de klachten beschrijft is dit zeker niet het eerste waar ik aan denk. Het feit dat de pijn vast zit aan beweging van de linkerschouder/arm is vervelend maar wel geruststellend t.a.v. het hart. Ook zou je bij problemen van het hart verwachten dat deze juist bij inspannning optreden en niet in rust en u beschrijft juist dat u er niet van kan slapen. Het lijkt obv je verhaal meer waarschijnlijk dat het iets met de spieren of gewrichten heeft te maken. Als je het niet vertrouwd dan is het verstandig om met de huisarts te overleggen

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy