// Zorg algemeen

Pijn onder oksel met uitstraling naar rechter borst

Hallo,

Ik heb 5 weken geleden een open hartoperatie gehad in het Catharina ziekenhuis in Eindhoven. Helaas heb ik na de operatie een klaplong gekregen door het inbrengen van het infuus in de hals. Mijn herstel ging eigenlijk vrij goed. mijn hobby is wandelen dus dat doe ik dan ook bijna iedere dag.

Nu heb ik sinds een paar dagen een heel vervelende pijn onder mijn oksels met uitstraling naar mijn rechterborst en bij het inademen ook pijnlijke borsten. Mijn arm kan ik soms niet bewegen zoveel pijn doet het.

Heeft dit met het herstellen van de wond te maken of is het beter om het toch even te laten checken?

Ik hoor graag van jullie.

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • F S avatar
    Om te beginnen wil ik zeggen hoe goed het is dat je bijna dagelijks wandelt. Bij een open hart operatie wordt de borstkas in een houding gebracht waar hij eigenlijk niet voor bedoeld is en de tussentijd spiertje reageren daar op. Veel mensen hebben dan ook last van deze tusseribspieren. Of dat bij u ook de oorzaak van uw klachten is kan ik op basis van uw verhaal niet beoordelen. Bij twijfel gewoon even bellen met de polikliniek voor overleg. Succes

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy