// Zorg algemeen

pijn na operatie

Ik ben donderdag 21-7 uit ziekenhuis gekomen na hartoperatie, 3 omleidingen. Nu heb ik nog geregeld pijn in mijn rug, tussen de schouderbladen, met uitstraling in beide armen soms kaak. Heb net hiervoor voor de eerste keer de nitro-spray gebruikt, en dat hielp.

Is dit normaal, was de operatie er niet voor dat dit niet meer nodig zijn?

Ik maak mij hier wel zorgen over.

Met vriendelijke groet,


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • W F avatar
    Ik hoop het niet voor u maar het lijkt veel op de longontsteking die ik zelf heb gehad na de bypass, is een van de complicaties die kunnen optreden. Door bloed te laten prikken op CRP waarde kunt u dit evt laten onderzoeken. Mocht het een longontsteking zijn, dan adviseer ik u wilde oregano capsules, die pakken de onsteking rigoreus aan, zonder de bijwerkingen van antibiotica. Deze zijn te verkrijgen o.a. bij de rode pilaren.

    0
  • P T avatar
    Ik kan me goed voorstellen dat u zich hier zorgen over maakt.Uiteraard kan pijn aan het borstbeen gerelateerd zijn aan de operatie, maar als het uitstraalt naar armen en kaken en het reageert op nitrospray doet het inderdaad meer denken aan klachten ten gevolge van een vernauwing (waar u nou net omleidingen voor heeft gekregen). Misschien valt het allemaal wel mee, maar het is verstandig om hier snel een dokter naar te laten kijken.Succes!

    0

Je moet Inloggen om te reageren