// Zorg algemeen

pijn na dotterbehandeling

Vorige week ben ik gedotterd. Een stent was dichtgeslibd en is weer opnieuw open gemaakt d.m.v. het opblazen van een ballon. Meteen na de behandeling merkte ik al dat de pijn niet weg was, in tegenstelling tot de andere dotterbehandelingen die ik gehad heb. Nu, na 6 dagen, is de pijn nog steeds even heftig maar is wel anders dan de pijn die ik voor de dotterbehandeling had. De pijn straalt namelijk niet uit, is ook aanwezig in rust maar wordt wel erger bij inspanning. De cardioloog heeft mij uitgelegd dat de pijn op zich niet vreemd is, het bloedvat heeft veel te verduren gehad bij de behandeling. Maar hoe lang is nog normaal en wanneer is het verstandig om contact op te nemen met de cardioloog? 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • M V avatar
    De klachten zouden af moeten nemen. Als u twijfelt is het raadzaam om terug te gaan naar het ziekenhuis en ecg laten maken en bloed af te laten nemen. Afhankelijk van deze uitslagen kijken wat er uit komt. Indien nodig kan de medicatie aangepast worden zodat uw klachten af gaan nemen. Sterkte.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy