// Zorg algemeen

pijn borstkast en hart bonst raar

hoi ben 2 maand geleden geoppereerd heb 3 overbruggingen gehad . Ben nu al enkele dagen niet zo goed pijn op mijn borstkast bij inademen of bruske bewegingen kortademing en ik voel mijn hart bonken en het voelt niet regelmatig het is erg vervelend .ben ook erg bang dat de nieuwe aders loskomen of dat ik een nieuw hartaanval ga krijgen


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • F S avatar
    Ik snap dat je erg bezorgd bent. Ik kan je wel geruststellen dat je omleiedingen niet los kunnen komen. Een onregelmatige hartslag en het gevoel van een bonkend hart kan te maken hebben met onschuldige overslagen maar kan ook het gevolg zijn van een relatief onschuldige ritmestoornis die we na een omleidingsoperatie vaker zien. Om dat uit te sluiten is het verstandig om advies te vragen aan uw arts.Pijn op de borst bij inademing en plotse bewegingen doet eerder aan spierpijn in de borstkas denken (komt veel voor na een operatie) dan aan voortekenen van een nieuw hartinfarct. Ik wens u veel sterkte en een voorspoedig herstel.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy