// Zorg algemeen

Pijn binnenkant bovenbeen na ablatie

Goedemiddag,

Ruim 3 weken geleden ben ik geholpen aan a-fib. Via een ablatie hebben ze mmijn longaderen geisoleerd. Heb sindsdien geen last meer van boezemfibrilleren. Het lijkst erop dat ik een succesvolle operatie heb gehad, maar dat is nog eventjes afwachten tot na 3 maanden.

Hetgeen wat wel erg hinderlijk is, is dat de pijn aan de binnenkant van mijn bovenbeen. Ik ben aan de voorkant geprikt, niet via de slagader. Het is enigzins raar dat de pijn die ik nu heb, niet vanuit de geprikte lies komt(denk ik) maar een stuk dieper en verder. Hebben meerdere hier last van gehad/of nogsteeds hebben? Ik begin anders te lopen door dat ik mijn been wil ontlasten.

 

 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • H V avatar
    Helder antwoord, bedankt! Ik heb het besproken met de arts en het zou een bloeduitstorting kunnen zijn die een aantal weken heet aangehouden. Ik heb na een blokje hardlopen even de ┬┤pijn┬┤ opgezocht, en gek genoeg heeft het juist geholpen om de klacht weg te halen.

    0
  • P V avatar
    Dit is geen klacht die ik vaker hoor van mijn patienten na een dergelijk operatie. Maar het zou er op een of andere manier wel mee te maken kunnen hebben. Vooral als er na een dergelijke ingreep een bloeduitstorting in de lies blijft, kan dit wel tijdelijke klachten in Uw been geven. Mijn advies zou zijn om even af te wachten, maar indien dit niet beter of zelfs erger wordt, dit even met Uw huisarts of cardioloog te bespreken. En goed om te horen dat U van het fibrilleren af ben! Sterkte!

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy