// Zorg algemeen

Pijn bij het eten

Ik heb een lekkende hartklep en hier niet ik aan geopereerd worden. Ik heb dit te horen gekregen in februari en ik ben nu nog steeds niet aan de beurt in Rotterdam. Als ik eet blijft het eten op mijn borstbeen steken en dat doet vreselijk pijn. Heeft dit te maken met de lekkende hartklep of zou er iets anders aan de hand zijn? Kan het een scheur in mijn middenrif zijn? Is het normaal dat ik nog steeds niet geopereerd ben? Wat kan ik hier aan doen?

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • J t avatar
    meneer/mevrouw,Helaas is het zo dat er wachttijden zijn voor een hartoperatie. Als patienten opgenomen zijn worden ze vanuit de ziekenhuis opname geopereerd. Patienten die thuis zijn, komen later aan de beurt. Ieder hartchirurgisch centrum heeft een eigen wachtlijst, door de hoeveelheid mensen die erop staan moet langer of korter wachten. Ik ken de wachttijden ijn Rotterdam niet, maar regelmatig bellen schept wellicht wat meer informatie en zekerheid. Het kan ook dat patienten meer klachten krijgen en daardoor eerder aan de beurt komen voor een operatie, dit altijd in overleg met uw cardioloog.Uw klachten lijken niet van het hart maar eerder vanuit de maag/slokdarm te komen. Probeer eens een maagzuurremmer via de huisarts of de drogist.Heel veel succes van , hartchirurg te Eindhoven

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy