// Zorg algemeen

Pet scan versus Myoview

L.S.,

Wellicht is mijn vraag aan jullie aandacht ontsnapt maar ik wilde graag weten waarom er de ene keer voor een PetScan en de andere keer voor een Myoview wordt gekozen wanneer er een scan van het hart moet worden gemaakt.

Met vriendelijke groet


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • H P avatar
    ,Myoview is een isotoopverbinding (een radio-actief stofje dat toegediend wordt), een PET-scr is een apparaat.Er zijn verschillende vragen die de cardioloog kan hebben. Is het hartspierweefsel deels afgestorven of nog 'levende spier'? Is er zuurstofgebrek in de hartspier a.g.v. een vernauwde kransslagader? Zijn er specifieke ziektes die de hartspier aangedaan hebben?Afhankelijk van de vraagstelling die de cardioloog heeft wordt de techniek/het apparaat en het isotoop gekozen waarmee de vraagstelling beantwoord kan worden.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy