// Zorg algemeen

Persoonsalarm in combinatie met ICD

Beste allemaal, Mijn moeder maakt heeft reeds jaren een ICD. Helaas valt zij ook regelmatig vanwege de bijwerkingen van andere medicijnen. Nu willen wij als haar kinderen graag een persoonsalarm met valdetectie en noodknop voor haar aanschaffen zodat ze ons kan informeren bij noodsituaties.Is er misschien een specialist aanwezig op het forum die zou kunnen analyseren of dit persoonsalarm toegstaan is in combinatie met haar ICD zonder dat het verstorend werkt voor de correcte werking van haar ICD?Bij voorbaat vriendelijk bedankt. De link naar het persoonsalarm. https://push4care.nl/persoonsalarm/48-persoonsalarm-push4care-ev07ds-incl-oplaadstation.html#/35-kleur_ev07_persoonsalarm-zwart/78-clip_en_halskoord-met_clip_en_halskoord_750

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • P V avatar
    Medicijnen worden voorgeschreven om er beter van de worden, en als Uw moeder door deze medicijnen zou vallen, kan ze deze misschien beter niet gebruiken, maar overleg dit met Uw cardioloog.Er is mij niets bekend dat een dergelijke noodknop problemen zou kunnen geven, het lijkt mij zeer onwaarschijnlijk. Van de andere kant, de fabrikant zou dit eigenlijk wel op de site moeten vermelden en doet dit niet.Het makkelijkst is om een keer de noodknop mee te nemen naar een controle van de ICD, dan kan de ICD-technicus zien wat er gebeurt. Maar nogmaals, ik zou het apparaatje gewoon kopen en er geen zorgen over maken.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy