// Zorg algemeen

PCI van de LAD vier stents en troponine.

Ik kreeg onlags een PCI van de LAD voor 1 stenodse. Daarbij werd de kransslagader geperforeerd waarvoor een omhullende twee de stent. Verder nog twee stents in dezelfde ader geplaatst.

Na het dotteren op 05/06/2019 zag ik in verslag dat de HSTNT 23H op 05-06-2019 was opgelopen tot 1087 H op 08-06-2019 en daarna langzaam aan het dalen is. Nu op 18-06-2019 is hij 280 H.

De CKMB was op 05-06-2019  3.5. Op 06-06-2019 39H en is sedert 17-06-2019  3.1.Vraag: Het was geen hartaanval. Waardoor ontstaat dan een hoog HSTNT na dotteren?

Zijn deze waardes normaal

Ben na deze gekompliceerde PCI nu erg vermoeid en kan nog weinig doen.

 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • P T avatar
    Als er een complicatie optreedt bij een dotterbehandeling (stentplaatsing) in de kransslagaders van het hart, dan kunnen het CKMB en troponine soms stijgen. Dit duidt op beschadiging van de hartspier. Meestal leidt die beschadiging niet tot belangrijke afname van de pompfunctie van het hart. De waardes die u beschrijft zijn niet normaal na een geplande PCI, maar hoeven aan de andere kant dus ook niet te betekenen dat de werking van uw hart verminderd is geraakt.Vervelend dat u nog kalchten erv na uw PCI. Im adviseer u daar oevr met uw cardioloog te praten.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy