// Zorg algemeen

Patient te lang in het ongewisse laten over behandeling

Op 3 2013 heb ik 3 omleidingen gehad. Na plotselinge opname afgelopen vrijdag nacht van 5 op 6 mei 2017 heeft er afgelopen dinsdag 9 mei een catheterisatie plaats gevonden waaruit blijkt dat er 2 omleidingen geheel dicht zitten en 1 over de hele lengte behoorlijk is vernauwd. Het komt er op neer dst ik terug ben in de situatie van voor de bypass. In artsenteam moet worden besproken wat er nu moet en nog kan gebeuren.Inmiddels 4 dagen verder en er heeft nog geen bespreking plaatsgevonden en ben ik nog steeds in het ongewisse. In het weekend gebeurt er ook niets dus wordt het in de loop vd week. Ik en mijn familie leven dan een week in onzekerheid dat spanning met zich meebrengt.Is dit een normale zaak dat artsen de patienten zolang aan het lijntje houden. Het wordt afgeschoven op niet de enige, druk maar we hebben het hier wel over mensen en gevoelens waarmee met een nonchelance wordt omgegaan die niet te bevatten is.Hoe komt het dat de communicatie zo traag, onduidelijk en niet gelijkgestemd kan worden uitgevoerd.

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • L B avatar
    Dank je voor je reactie. Echter heeft het geen zin om contact op te nemen met de poli. Ik lig nog steeds in het ziekenhuis en mag deze niet verlaten gezien de risicovolle toestand waarin mijn aderen zich bevinden. Zit middenin alle communicatieperikelen tussen div artsen die ook verschillende interpretaties hebben en blijkbaar geen invloed kunnen uitoefenen op het medisch team die dit moeten bespreken. Ik ben inmiddels wel nieuwsgierig hoelang dit nu werkelijk gaat duren. Dinsdag aanstaande is de katheterisatie 1 week geleden.

    0
  • M V avatar
    U heeft een goed punt.De besprekingen vinden meerdere keren per week plaats. Vaak wordt uw eigen cardioloog ingelicht over het gene wat besloten wordt. Soms als patient weet je inderdaad niet wat er wordt besproken en wordt je gebeld dat je op de wachtlijst staat voor een dotterbehandeling. Mocht u willen weten of u besproken bent en wat de uitslag is zou ik contact leggen met de poli cardiologie. Hopelijk kunnen zij u het verlossende antwoord geven.Veel succes en een spoedig herstel.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy