// Zorg algemeen

PACEMAKER INFECTIE:


Goedemiddag, ik heb nog een vraag. Ik zit inmiddels aan mijn derde kuur Augmentin vw ontsteking in de pacemaker pocket, verder geen bacterie infectie zichtbaar in bloedanalyse, geen koorts. Voel me eigenlijk prima, alleen dan die constante infectie/roodheid. Nu is mijn vraag, kan ik allergies zijn voor de metalen vd pacemaker? Ik heb een Medtronic C3TR01. Vroeger toen in een ICD droeg (St. Jude's medical), heb ik nooit problemen gehad, jaren lang niet, tot dat ik een pacemaker kreeg. Kan het zijn dat ik de pacemaker afstoot? Zou ik dan niet ook de ICD hebben afgestoten? Ik hoor het graag.

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • L D avatar
    Allergieen voor een van de materialen van een ICD of pacemaker bestaan, maar zijn extreem zeldzaam.Het is veel waarschijnlijker dat u een infectie van de pacemaker heeft; dit wordt nog waarschijnlijker als er in de afgelopen maanden een ingreep aan de pacemaker, zoals wisseling, heeft plaatsgevonden. Dit kan een traag groeiende bacterie zijn waardoor u er niet zo ziek van wordt en waardoor zo'n kuurtje weer tijdelijk effect heeft.Als het een infectie is en de kuren helpen niet blijvend, dan moeten de draden en de pacemaker verwijderd worden.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy