// Zorg algemeen

ovverslag

Op sommige dagen heb ik een ganse dag overslagen en deze morgen voelde ik in mijn hals aan miijn slagader en toen voelde ik altijd 3 keer hartsladg 1 keer niet. Ik heb ook al een pacemaker gehad  en vorig jaar een ablatie en 2 x een electroschok.Mijn cardioloog zegt dat die overslagen geen kwaad kunnen maar ik ben er toch niet gerust in. Ik ben 55 jaar.


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • P V avatar
    Dit onderwerp is al vaak hier ter sprake geweest....Overslagen.We hebben ze allemaal, de éen heeft er een paar per dag, de ander heeft er duizenden. De éen voelt er helemaal niets van, de ander wordt er 's nachts wakker van. Echter, ze zijn altijd onschuldig. Hoe raar het ook voelt, het wiebelen van het hart, het gevoel dat ie even stil staat, of er uit wil springen, het gevoel dat de motor hapert, de druk op de borst. Ik weet zelf hoe het voelt, een cardioloog is niet anders dan andere mensen, maar ik weet en zeg tegen mijzelf: het kan echt geen kwaad!

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy