// Zorg algemeen

Overslagen voelbaar in de nekslagader

Graag zou ik hier nog een vraag stellen.Ik ben bekend met Vessen. Overslagen uit de kamers.Elke avond na 22u dan beginnen ze. Bizar, alsof mijn hart een wekker heeft opgeslokt.Als ik ga slappen voel ik ze erg goed. Logisch want ik lig dan platter en dan voel je ze beter.Mijn vragen:Waarom precies vanaf 22u? Wat zou daar een verklaring voor kunnen zijn?En: als ik lig ( op de linker zij is uit den boze ) voel ik rechts in de nekslagader bij de overslag een sterke pulsatie, haast zichtbaar met t blote oog, maar altijd alleen maar aan de rechter kant!!!Ik ben erg benieuwd naar het antwoord van een deskundige, alsook naar antwoorden van ervaringsdeskundigen. .

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • A V avatar
    , Hartelijk dank voor het beantwoorden van mijn vraag over de hard voelbare pulsatie in de nek bij de overslagen. Een ding blijft mij nog verontrusten en verbazen. Waarom is dit alleen in de rechter slagader in de nek voelbaar? Met aug 23, 2018, 8:31 a.m.

    0
  • P V avatar
    De tijd kan ik niet goed verklaren. Het zou kunnen zijn dat U voor 22u drukker bent, waardoor de normale hartslag hoger is en de VESsen er niet tussendoor kunnen komen. Of ze zijn er wel, maar U voelt ze minder goed. Maar misschien komen ze ook pas na 22u. De VES valt vrij kort op de voorafgaande slag, hierdoor is de puls van de extra slag wat zwakker. De volgende normale slag valt relatief wat later, het hart heeft wat meer tijd gehad om te vullen, en deze puls is altijd wat sterker. En dat is wat U voelt.Overigens, ik ben ook bekend met VESsen, en meer dan 98% van alle mensen heeft meer of minder VESsen....

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy