// Zorg algemeen

Overslagen rust

Beste,

 

Vanwege het eerdere duidelijke antwoord op mijn vraag over overslagen, stel ik graag nog een vervolg-vraag.

Sinds een maand merk ik vele overslagen op steeds voelen als een flinke bons en een soort warm gevoel van maag tot keel. Ik merk dit vooral in rust (als ik in bed lig, op de bank zit, na het eten). Is dat een normaal 'verschijnsel'?

Voor mijn gevoel wacht mijn lichaam steeds gespannen op de volgende bons. Ik heb het idee dat mijn lichaam niet meer echt ontspant. Kan dit kloppen of zit dit meer in mijn hoofd?

 Ik heb meerdere onderzoeken gehad die  aaangeven dat mijn hart gezond is, het enige afwijkende was een iets korte PQ tijd (wel binnen de norm van het ECG). Ondanks de vele geruststellingen dat overslagen in principe niet schadelijke zijn, maak ik mij toch zorgen. Vandaar deze aanvullende vragen.

Alvast vriendelijk bedankt!


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • F P avatar
    Als je eenmaal weet dat je 'last' van overslagen hebt of het voor de eerstekker ervaren hebt, ga je er veel meer opletten en daardoor valt het juist nog meer op.Pas als je het geaccepteerd hebt en er dus niet meer bang voor bent, zul je ze vanzelf minder gaan voelen.Ik heb al ± 40 jaar deze overslagen en merk het nagenoeg niet meer.

    0
  • L D avatar
    Opnieuw alleen maar geruststelling.Het gespn gevoel zit in uw hoofd.Probeer er op te vertrouwen dat het geen gevaarlijke situatie is.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy