// Zorg algemeen

Overslagen

Beste dr. , hartelijk dank voor de snelle reactie. Ik heb inderdaad vanaf mijn veertiende last van een zeer onregelmatige en redelijk snelle hartslag aanvalsgewijs.Pas zes jaar geleden kreeg ik de diagnose atriumfibrilleren en stond het eindelijk op het ecg.Sinds mijn twintigste had ik ze dagelijks of zelfs meermaals op een dag, viel ook wel eens flauw.Mijn moeder had dit ook dus ik was niet zo snel in paniek.Na de pv ablatie in Uw ziekenhuis was het weg maar kreeg ik die overslagen en een paar maanden geleden een flutter die naar mijn gevoel begon met weer bf, maar dat staat niet op het ecg.Bij de hartbewaking weer onder controle gekregen.Bij die overslagen ben ik zeer misselijk en of er iets in mijn keel zit. Wat zou mijn volgende stap kunnen zijn, zou het toch kunnen dat dit nog iets van vroeger is en dat het te ableren is. Mijn cardioloog heeft hier nog nooit over gesproken.Dit alles heeft mijn hele leven beïnvloed, ik doe alles om er vanaf te komen. Fantastisch dat deze site bestaat. Ik dank U zeer.

Met vriendelijke groet,.


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • L D avatar
    ,We zullen dat aan de hand van je ECG's en andere specifieke informatie uit je dossier goed moeten bekijken.Ik hoop dat je begrijpt dat het niet de bedoeling is dat we via de website je behandeling in het openbaar gaan vaststellen. Dat doen we in de spreekkamer, vertrouwelijk.Wat ik in meer algemene zin wel kan opmerken vanuit mijn ervaring is dat het vaak lastig is om op grond van de klachten die je hebt uit te maken welk type ritmestoornis je hebt. Als het boezemfibrilleren hetzelfde voelt als wat je voelde op je 20e hoeft dat niet te betekenen dat het dezelfde stoornis is.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy