// Zorg algemeen

Overslagen

Beste,Sinds een week heb ik last van veel overslagen. Voornamelijk in rust. Dit voorjaar heb ik een echo, fietstest en diverse hartfilmpjes gehad. Alles was in orde, alleen werd een wat korter pq tijd gevonden.De overslagen maken mij angstig. Daarom ben ik toch even langs de huisarts gegaan. Zij benadrukte dat ze onschuldig zijn, maar heeft een lange dosis metoprolol voorgeschreven om de klachten hopelijk te verminderen. Helaas heeft dit alles mij toch niet voldoende gerustgesteld. De overslagen nemen ook nog niet af. Kunt u mij laten weten of de overslagen werkelijk onschuldig zijn en of ik er verder iets tegen kan doen? Alvast bedankt!

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • F P avatar
    Ruim 45 jaar heb ik 'last' van overslagen; het is iets wat als je het eenmaal gewoon geaccepteerd hebt, vaak nog eens niet meer opvallen. Dus neem dit advies van mij aan; negeer ze en geniet van het leven!!

    0
  • M V avatar
    Hallo,Iedereen heeft overslagen, u, ik en de ene voelt het meer dan een ander. We beschouwen overslagen echt als een normaal verschijnsel, en omdat het zo normaal is, kunnen we er eigenlijk ook niet veel aan doen.Metoprolol verlaagd het hartritme en kan er voor zorgen dat u minder last heeft van overslagen. Hopelijk gaat het werken voor u.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy