// Zorg algemeen

Overslagen

Beste, Ik wil even mijn problematiek delen.Ik heb sinds mijn eerste bevalling in 2012 last van paniekaanvallen...druk op de borst, tintelingen,onwerkelijk gevoel...na de bevalling kreeg ik last van overslagen....mijn schildklier werkte toen wat te vlug was door de zwangerschap....Maar ze zeiden dat ik niets voor moest doen. Na verschillende cardiologen, osteopaten, accupentuur, huisartsen....niets aan de hand het is niet erg . En ik had er zoveel niet, konden zelf niet geregistreerd zijn . Na een twee tal jaar kon ik weer leven en buiten komen geen last meer wat een zalig gevoel. Dus van 2014 was dit maar helaas 2016 begon alles terug...overslagen , paniek, hyperventilatie.... En ik was niet zwanger !!! Weer heel de molen gepasseerd maar bed werd beter ik moest wel, ik kwam weer buiten naar de bakker , winkel, werk steeds met angst en klachten weliswaar....ik werd terug zwanger ên ben nu bevallen in november 2018. Schildklier werkte terug te veel...Maar bon overslagen waar ik doodsbang van ben . Ik heb er soms 5 per dag die ik voel ( en ja voormij is 1 al teveel ) soms dagen geen ... soms ben ik bij alles bang om maar naar een winkel te gaan of mijn werk of een feestje....stel je voor dat ik daar overslagen heb ên ik krijg een stilstand of infarct...Dit kan nirt en mag niet ! Zoooo een angst . Al terug ondertussen door 3 cardiologen onderzocht , 3 huisartsen , psychologen , hypnose...niets helpt ! Îk blijf leven maar het hoognodige...Ik zou zo graag nu een reis boeken, nu op stap gaan met vrienden...Maar ik heb te veel angst voor mocht ik er voelen ik ben niet veilig dan. Ik durf soms niet meer te eten omdat ik denk het is daarvan.Ik drink geen koffie , cola , alcohol ( al zou ik graag terug als vroeger terug af en toe een glaasje drinken)Vàzag had ik 2 overslagen om 15 u . Voila daar zit ik al heel de tijd ip de bank sinds dan.... Ik zou wel wekelijks naar de dokter van wacht gaan, wat een nut ? Ze zeggen dat ik niets heb maar ik voel ze echt!!!Van waar komen die vervelende overslagen ? Soms zachte soms harde Soms fladder na elkaar ... Ik wil terug leven en samen met mijn gezin, ik wil zo graag terug me zelf zijn .Bedankt om mijn berichte te lezen ik ben radeloos....

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


3 REACTIES

 • H V avatar
  Goedenavond,2 weken geleden ben ik geableerd voor mijn extrasystolen uit de rechterkamer. Ze hebben 4 punten geableerd. Alles is goed gegaan en mijn lies is ook goed genezen. Echter heb ik al 4 dagen zowat nonstop last van overslagen. De eerste 2 dagen na de ablatie had ik ook veel last. Ik ervaar voor nu meer last dan voorheen omdat het bijna de hele dag door is. Hoort dit bij het herstel? Ablatie was in het erasmus.

  0
 • M G avatar
  ik ben Sinds 11 jaar een hoge bloeddruk patient ,nu ik heb in het begin zowel barnadipine als emconcor gebruikt en ben er ondertussen 45 jaar .Ik ben 14 jaar geleden gestopt met roken en drinken doe ik bijna niet.Ik doe wel een stresserende job en doe niet aan sport.Nu heb ik bij meerdere huisartsen testen gedaan zowel urinezuur, bloed,ook cardioloog die me zei dat alles oké was maar dat ik zeer zwak was in mijn uithoudingsvermogen.Nu het grote probleem is ik krijg in het midden van de nacht zware hardkloppingen over de 130 en is zeer angstaanjagend en neem ik dan onmiddellijk emconcor.Heb ook last dat ik midden in de nacht wakker wordt en vlug op mijn gsm ga kijken dus ja is een probleem dat ik zelf niet weet wat te doen? De dokters zeggen dat het niks met het hart te maken heeft maar met dan wel wat?

  0
 • L D avatar
  Ieder mens heeft overslagen. U bent er helaas heel gevoelig voor, wat een enorm negatief effect op uw leven heeft. De oplossing zal niet liggen in het geheel laten verdwijnen van de overslagen, want dat zal niet mogelijk zijn, omdat overslagen er bij horen. De oplossing zal zijn dat u er mee leert omgaan en uw angsten onder controle krijgt.

  0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy