// Zorg algemeen

Oud worden met hartritmestoornis?

Hoi, ik ben een vrouw van 42, al 22 jaar stabiele lichte mitralisklep insuff. en prolaps. Nu ook aanval atriale tachycardie om de 2 mnden ongeveer. 

Kun je hier normaal oud mee worden?

heel veel dank


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • H V avatar
    Mijn vader kreeg dezelfde klachten op de leeftijd van 45 jaar. Hij was beroepsmilitair en is met 55 jaar met pensioen gegaan. Uiteindelijk is hij 83 geworden. Als wij naar zijn hart luisterden was het gewoon eng om dit aan te horen, soms was er even niets te horen en kwam het toch weer op gang En al is het ene gebroken been het andere niet...…… oud worden is hier een voorbeeld van..

    0
  • H P avatar
    Zowel een lichte mitralisklepinsufficientie als een lichte mitralisklepprolaps zijn geen levensbedreigende aandoeningen. Atriale ritmestoornissen zijn dat in principe ook niet, maar (zeker bij sommige vormen hiervan) soms dient u hiervoor wel medicatie te gaan gebruiken. Uw behandelende arts kan u vertellen of dat in uw geval ook zo is.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy