// Zorg algemeen

Opvliegers/aanvallen

geachte dames/heren,

 

de vraag is vorig jaar ook al eens gesteld. Ik heb dezelfde ervaringen.

13 jaar geleden, aorta hartklep gekregen en twee omleidingen. Sindsdien last van aanvallen/opvliegers. Al heel veel onderzoeken gehad en men heeft nog steeds niets kunnen vinden. Misscien schilfertjes in aderen losgelaten tijdens het aansluiten op de de hart/longmachine? Wat gaat dat beschadigen? Heb wel veel geheugenproblemen kort na de aanvallen, gemiddeld 5 per week.

loop nu bij het Sein in Heemstede om te onderzoeken of uit te sluiten of het iets met epilepsie te maken heeft.

hoop dat jullie wat tips hebben, of dat er meerdere mensen dit hebben en wele stappen ze hebben genomen of gaan nemen om hiet van af te komen. Het blijft heel ingewikkeld om hier mee om te gaan.

alvast bedankt

 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • J H avatar
    Wat heel typisch is voor deze periode in het leven van de vrouw zijn de warmte-opwellingen. Heel wat dames klagen over hittevlagen en overvloedig zweten tijdens de slaap. In de medische wereld wordt gesproken over opvliegers. Bovendien hebben sommigen ook last met de slaap zelf, hebben ze een reusachtige honger, wat aanleiding kan geven tot enorme snoeplust die zich meteen vertaalt in het verlies van de slanke taille, wat opnieuw tot depressieve buien kan leiden. Ze zitten dus in een duivelskring en weten zelf niet goed hoe ze er uit moeten geraken. Veel vrouwen voelen zich ook lusteloos, hebben hoofdpijn, krijgen migraine, wat ze voordien nooit hebben meegemaakt, terwijl bij anderen, die migraine achterwege kan blijven. De neerslachtigheid is echter wel een typisch verschijnsel in deze periode van het leven van de vrouw. Misschien kan je hiervoor medicijnen gebruiken van https://onlineapotheek.co. Daarnaast zijn er bepaalde gewoonten die deze ongemakken in de hand kunnen werken: misbruik van koffie, tabak en alcohol, gebrek aan slaap en een slechte mentale hygiƫne.

    0
  • J t avatar
    Geachte meneer,Heel vervelend dat u zo veel klachten heeft van aanvallen/opvliegers. Bij opvliegers kan ik me iets voorstelen (mijn vrouw heeft hier ook veel last van...) maar aanvallen weet ik niet goed wat u bedoelt.U vraagt of dit wellicht iets met de hartoperatie 13 jaar geleden te maken kan hebben, ik vermoed van wel. U geet zelf al de richting aan: mogelijk heeft het met de hartlongmachine (HLM) te maken. Als een HLM aangesloten wordt kunnen er kleine belletjes (lucht- ,vet- of kalkbelletjes) vrijkomen en in de bloedsomloop terecht komen. In de HLM zit een filter gebouwd die de belletjes weg moet vangen. U kunt zich voorstellen dat dit niet altijd voor 100% plaatsvindt, zodat er toch belletjes in de bloedsomloop komen. In de hersenen (het gevoeligste orgaan van ons lichaam) kunnen deze beschadigingen veroorzaken die tot de verschijnselen leiden die u beschrijft. Ik ben bang dat hier niet veel tegen te doen is, mogelijk dat u met medicijnen de verschijnselen kunt onderdrukken. Heel veel sterkte van , Eindhoven

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy