// Zorg algemeen

opgezwollen been, na ablatie

Hallo,

 

Tijdens de cryo-ablatie heeeft de cardioloog via de lies met catheters gewerkt. dit is ook het been dat in 1984 gescleroriseerd werd ( droogspuiten tegen aders), sinds die ablatie, en als ik mijn been omhoog breng vb in de douche, om aan mijn voeten te kunnen, komt de drukpijn opzetten en voel ik gans de dag dat mijn been opgezwollen is. zijn er nog mensen die dit ervaren ? zo ja, wat doen zij hieraan ? ik heb reeds geprobeerd steunkousen te dragen, maar ook hier is de druk te hoog en moet ik terug uitdoen...

graag raad hierover. Bedankt, groetjes


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • L D avatar
    Het zou kunnen zijn dat u last heeft van een onderhuidse bloeduitstorting in uw lies. Maar, het is niet uitgesloten dat u een trombose-been heeft gekregen.Als u last blijft houden adviseer ik u contact op te nemen met de dokter die u behandeld heeft.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy