// Zorg algemeen

Oorzaken hartritmestoornis?

Mijn eerste stoornissen begonnen begin 2010. Een paar maanden ervoor had mijn zoon per abuis hard op mijn maag/borst gesprongen. Ik had daar last van en na enige onderzoeken bleek dat ik een klein middenrifbreukje had. De rritsmestoornissen kwamen vlak daarna. De eerste maanden slikte ik medicijnen maar heb mij toch laten ableren. Dit is in maart 2011 in het UZA in Antwerpen gedaan. Dit vanwege de lange wachttijd in Nederland. Deze ablatie is goed verlopen en hebtot september 2017 geen tikkie meer gehad. En daar was het weer. Opnieuw onderzoeken en medicijnen en ben in juli 2017 in het LUMC in Leiden opnieuw geableerd. Nog op de tafel traden reeds de eerste stoornissen op. Dat is min of meer gebleven en heb mij opnieuw opgegeven voor een 3e. Vorige week echter is er iets gebeurd waardoor ik nu een aantal keren per dag stoornissen heb. Die wordt nu door van alles getriggerd. De oorzaak was een yogaoefening die de ploeg wordt genoemd. Dit is een houding waardoor er een heleboel druk op je borstholte komt en je zelfs lastig kunt ademen. Het sloeg er direct in en  de stoornissen zijn nu veelvuldiger dan ooit. Ik vraag mij af of er eigenlijk wel voldoende (integraal) onderzoek wordt gedaan naar de oorzaken van dit probleem.  De wachttijd voor een ablatie is nu 5 maanden en ik vraag mij af of ik mij opnieuw in Antwerpen moet aanmelden.


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • L D avatar
    Ik neem aan dat u over overslagen spreekt. Het klopt dat deze overslagen zich onvoorspelbaar gedragen; we weten niet wat deze uitlokt. Overslagen zijn in principe een normaal fenomeen, iedereen heeft ze. maar, sommige mensen hebben er heel veel, maar we weten niet waarom.Zo'n lange wachttijd is vervelend. U kunt ook in andere centra in Nederland kijken, omdat in andere ziekenhuizen de wachttijd korter is. U kunt dat ook uw zorgverzekeraar vragen.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy