// Zorg algemeen

onverklaarbare stijging bloeddruk na dotteren / Valsartan verviervoudigd

In 2006 heb ik een hartinfarct gehad en ben ik gedotterd. Vorig jaar ben ik wederom gedotterd en zijn er 2 stents geplaatst. Voor het dotteren gebruikte ik 80 mg Valsartan. Direct na het dotteren steeg de bloeddruk dermate dat de Valsartan verhoogd werd naar 320 mg. Een reden waarom de bloeddruk na het dotteren zo enorm gestegen is is onbekend. Op dit moment begint de hoogte van de Valsartan lichamelijke klachten te veroorzaken waar ik actie op ondernomen heb. Maar een verklaring hoe het kan dat de bloeddruk direct na het dotteren zo enorm gestegen is heeft de cardioloog niet. Op dit moment ben ik door de bijwerkingen niet meer in staat om te werken. Hopelijk kunt u een advies waarmee ik iets kan ondernemen. 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


4 REACTIES

 • N B avatar
  Goede avond,kunt u zeggen hoe ik mijn account kan laten vervallen.!

  0
 • N B avatar
  Heb van u nog altijd geen reactie ontvangen. Met het advies dat u geeft kan ik niets, daar alle medicijnen al geprobeerd zijn. Daarom de vraag aan u "specialistenplatform" hoe het kan dat de bloeddruk na het dotteren zo extreem gestegen is waardoor het nodig is om tot op heden, ruim 1 jaar later, nog altijd de verhoogde medicatie Valsartan gebruikt dient te worden. Zou graag op basis van uw ervaring weten wat een mogelijke oorzaak kan zijn.

  0
 • N B avatar
  De weg van de mogelijke medicamenten heb ik al doorlopen. Ik zoek naar een antwoord van de mogelijke oorzaak waarom de bloeddruk na het dotteren extreem gestegen is, en waarom er daardoor na ruim 1 jaar nog altijd 320 mg Valsartan nodig

  0
 • M V avatar
  Goede dag.Ik zou met uw cardioloog in overleg gaan of er een ander medicament is wat u kan proberen. Misschien dat deze eerst onderzoek wil laten doen met een bloeddruk registratie. Uw cardioloog is het op de hoogte van uw geschiedenis. Sterkte.

  0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy