// Zorg algemeen

Ontsteking

L.S.,

Is het mogelijk om als hartpatient hartklachten te krijgen wanneer er elders in het lichaam een ontsteking aanwezig is? In mijn geval bestonden de klachten uit pijn op de borst en een enorme daling van de bloeddruk. Na een paar dagen kreeg ik ineens hoge koorts en bleek er sprake te zijn van een urineweginfectie.

Met vriendelijke groeten


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • P T avatar
    Ja dat kan. Een ontsteking en zeker als daar koorts bij komt zorgen ervoor dat het hart sneller en harder moet werken. Om het hart sneller en harder te laten werken is meer zuurstoftoevoer naar het hart nodig. Bij normale kransslagaders is dat geen probleem, maar als iemand hartpatiƫnt is en vernauwingen heeft in de kransslagaders, kan de zuurstoftoevoer te kort schieten en daardoor kan pijn op de borst ontstaan.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy