// Zorg algemeen

onregelmatige pols en lage bloeddruk

Heb sinds enige tijd last van:

 

vermoeidheid

gelige gelaatskleur

'overslaan'

 

mijn pols is rond de 80 ,

mijn bloedruk kan vaak laag zijn 100/64

Klachten zijn vaak na de avondmaaltijd (vegetarisch, veel groente, geen alcohol)

 

Okt. 2016 had ik, zonder noemenswaardige klachten vooraf, een acuut hartinfarct, waarna 3 stents zijn geplaatst.Medicatie o.a. metoprolol 25 mgr. acetosal 80 mgr.simvastatine 40 mgr.

 

Is er reden voor een, vervroegde, afspraak met mijn cardioloog?

 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


3 REACTIES

 • G V avatar
  Dank voor de beantwoording. Nog een voor mij belangrijke vraag:komt het vaak voor dat ‘volkomen gezonde’ mensen zoals ik zonder klachten een acuut hartinfarct krijgen? Ik had alleen ca. een half uur van te voren enige last van angina pectoris, dit was buiten in guur weer en verdween toen ik een warme winkel inkwam.Inderdaad blijft dit toch een beetje knagen omdat ik veel met kleine kinderen bezig ben; tijdens mijn hartinfarct, in een winkel, waren er ook twee kleintjes bij (1 en 3jr.) Autorijden met kinderen erbij doe ik niet meer zonder een andere volwassene erbij maar fietsen met kleintjes wel. Ik ben er niet steeds mee bezig maar het is wel altijd op de achtergrond.Tijdens de revalidatie zei een arts dat een eventueel volgend hartinfarct ongeveer op dezelfde wijze met identieke verschijnselen zou plaats vinden. Is dit zo?11:38 06/05/2018

  0
 • G V avatar
  Dank voor de beantwoording. Nog een voor mij belangrijke vraag:komt het vaak voor dat 'volkomen gezonde' mensen zoals ik zonder klachten een acuut hartinfarct krijgen? Ik had alleen ca. een half uur van te voren enige last van angina pectoris, dit was buiten in guur weer en verdween toen ik een warme winkel inkwam. Inderdaad blijft dit toch een beetje knagen omdat ik veel met kleine kinderen bezig ben; tijdens mijn hartinfarct, in een winkel, waren er ook twee kleintjes bij (1 en 3jr.) Autorijden met kinderen erbij doe ik niet meer zonder een andere volwassene erbij maar fietsen met kleintjes wel. Ik ben er niet steeds mee bezig maar het is wel altijd op de achtergrond.Tijdens de revalidatie zei een arts dat een eventueel volgend hartinfarct ongeveer op dezelfde wijze met identieke verschijnselen zou plaats vinden. Is dit zo?

  0
 • F S avatar
  Als zo'n infarct voor je gevoel zo uit de lucht is komen vallen dan kan ik me voorstellen dat dat je onzeker maakt. De klachten die je beschrijft lijken niet heel specifiek voor het hart (vermoeidheid kan door hartproblemen maar ook door heel veel andere dingen veroorzaakt worden) maar zijn wel redenen om naar de huisarts te gaan. Je pols en bloeddruk zijn geen reden voor zorg en ook de overslagen zeker als ze in rust komen zijn een normaal verschijnsel. Maar vermoeidheid en het idee dat je gelaatskleur anders is zijn een goede reden voor overleg met je huisarts.

  0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy