// Zorg algemeen

Ongerust na herhaaldelijk misselijk voelen

De laatste tijd voel ik me niet zo goed. Gisteren hadden we bezoek en werd ik heel duizelig. Ik trok helemaal wit volgens het bezoek. Mijn linkerarm werd plots ook minder gevoelig. Dit duurde enkele minuten. Ik nam mijn bloeddruk en had een bloeddruk van 15,7/10,2. Ik was behoorlijk ongerust. Ik nam dan ook een tranxene van 5 mg om wat rustiger te zijn. Een week geleden had ik plotse pijn in de hartstreek en voelde me ook misselijk worden. Dat duurde hooguit een minuut. Daarna voelde ik me slap en mijn benen voelden ook beverig. Gisteravond ging ik naar de huisarts in de hoop gerustgesteld te worden. Hij nam mijn bloeddruk (die was terug normaal) en luisterde met zijn stetoscoop doorheen mijn kledij! Had bloes en trui aan! Hij liet me enkele kleine testjes doen zoals knijpen in zijn handen en met gesloten ogen mijn neus aanwijzen. En dat was het. Hij zij dat het waarschijnlijk stress was en schreef me een soort magnesium relaxation voor. Ik ben daar helemaal niet gerust door gesteld. Wat moet ik nu doen? Ben behoorlijk ongerust. Vooral ook omdat we binnen 2 weken op weekend gaan. Ik belde de cardioloog voor een afspraak maar kan pas gaan in juni! Deze morgen was mijn bloeddruk 11 op 6,9. Kunt u me raad geven of een tip? Dank bij voorbaat!


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • S R avatar
    Ik heb ondanks veel medicatie altijd een hoge bloeddruk Net gemeten 164/85 pols 57. Ik gebruik de volgende medicatie : metop ret 100 3xdaags. Enalap 10mg 3ddAmlodipine 1xdaags plavix 1x daags.Waarom lukt het niet om de bloeddruk onder controle te krijgen?

    0
  • L avatar
    Geachte heer/mevrouw,Dank uw vraag, maar het is onmogelijk om vanaf hier uw klachten (goed) te kunnen beoordelen. Ik adviseer u terug te gaan naar uw huisarts.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy