// Zorg algemeen

nu na een jaar NA HET DOTTEREN nog steeds pijn in mijn rechter bovenarm doortrekkend naar hand en vingers. Huisarts en cardioloog weten niet wat ze hiermee aanmoeten.

Wie heeft tijdens het dotteren via de arm voor het plaatsen van een stens ook zoveel problemen gehad en nog heeft. Heeft iemand hiervoor een oplossing. 

Tijdens het dotteren hebben ze iets geraakt in mijn bovenarm en hebben een spul ingespoten dat mijn aderen verwijden.Sindsdien heb ik enorme last en ben nu een jaar verder en kan geen onverwachte bewegingen meer maken met mijn arm. draaiende of uitrekkende bewegingen met deze arm zorgt voor verschrikkelijke pijn die haast niet meer te houden is dat zelf mijn adem stokt. ONDRAGELIJK

Moet steeds erbij nadenken, wat ik  met die arm kan doen. Pijn is constant aanwezig doortrekkend naar mijn vingers en rug. word er ook moe van ondanks is zoveel mogelijk die arm ontspant en ontziet.

heeft iemand ook hier ervaring mee en mij een tip kan geven welke weg ik kan inslaan om dit probleem te kunnen verhelpen.


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • C G avatar
    wat ontzettend rot voor je< je ging om op te knappen>helaas herkenbaar< alleen bij mij via de lies> vijf maanden in alle hoeken van de hel en serieus zoveel pijn dat ik uit leven wilde stappen> bij mij de oplossing crio behandeling< helaas niet veel pijnbestrijders doen dit nog> ik rij naar hardenberg hiervoor> mag om de pakweg vier of vijf maanden maar dan ben ik altijd weer een x periode pijnvrij> wens je zeker dit ook toe> meer weten< googelen en uiteraard mag je bericht sturen> op naar pijnvrij leven!!

    0
  • H H avatar
    Indrukwekkend verhaal en dat al een jaar lang, zelf ben ik niet bekend met dergelijke ingrijpende klachten na een dotterbehandeling. Ik hoop dat er onder de gebruikers van dit platform mensen zijn die je klachten herkennen en hun ervaringen met je willen delen. Een oproep kun je op onze site ook altijd plaatsen in de rubriek forum.Veel succes,

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy