// Zorg algemeen

Nog 1 vraagje over Brugada

Van de week stelde ik een vraag over Brugada omdat ik zo bang was dat mijn man dat heeft.Voor het geval min vraag niet terug te lezen is:Mijn man van 33 heeft 1x AF gehad. Geen medicatie meer, alleen een pill in the pocket (Flecanide) voor als zijn hart eeer op hol slaat. Hij moest een fietstest doen en van tevoren 2 pilletjes Fleca innemen om te zien hoe zijn hart hier op reageerde. Door een fout van van een baliemedewerkster is Brugada de revue gepasseerd omdat zij dacht dat de dokter de provocatietest bedoelde. Door die fout van haar was de cardioloog erg boos omdat hij geen verdenkingen van Brugada bij mijn man heeft. Zoals ik al eerder schreef ben ik best bang geworden en ik vraag me af: als er op dit moment geen verdenkingen zijn op Brugada dan is de kans toch klein dat hij het straks ineens wel blijkt te hebben? Alles is nagekeken, tig hartfilmpjes (dan had dat toch te zien moeten zijn geweest??), echo's en fietstesten (met en zonder medicatie) en hij heeft nergens last van behalve af en toe en overslag en is zich erg bewust van wat hij voelt in zijn borstkas. AF is sinds die ene keer ook niet meer teruggeweest.Sorry voor mijn extra post maar het houdt me bezig.

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


3 REACTIES

 • F S avatar
  Op een ritme registratie zoals die bij u man is gedaan is vast te stellen of er aanwijzingen voor Brugada zijn. Als de cardioloog van uw man na alle onderzoeken die hij heeft gedaan geen verdenking van Brugada heeft dan kunt u dit rustig loslaten. Sterkte

  0
 • S P avatar
  Oke!Ik bedoelde alleen wel dat er bij mijn weten niet specifiek gekeken is naar Brugada, maar ik neem aan dat dat dus uit de gewone 'routine'onderzoeken naar voren komt?

  0
 • A M avatar
  Met al die onderzoeken die u beschrijft is het zo goed als zeker dat er geen Brugada in het spel kan zijn.Geen zorgen dus!!!

  0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy