// Zorg algemeen

NITRAATVRIJE PERIODE

Goedemiddag 

heb al veel vragen gesteld, maar heb toch weer een vraag, even tussendoor, heb 6 weken geleden een stamcelbehandeling gehad in LUMC bij prof Atsma, dat was nog mijn enige optie, helaas is er nog geen verbetering, ik moet nog geduld hebben. Maar nu mijn vraag, vooral heb ik in de nacht en in de ochtend erg pijn op de borst, dit is nog elke nacht zo, overdag ben ik dan echt beroerd er van en krijg het haast niet weg, de druk is de hele tijd aanwezig, zelfs zo dat ik echt op bed moet blijven. Nu slik ik veel medicijnen, ook de isosorbidemononitraat 2x 120 mg, er is mij gezegd dat ik een nitraatvrije periode moet hebben, anders werken ze niet. Ik slik ze om 13.00 uur en om 17.00 uur. Dus 12 uur nitraatvrij. Maar juist de nacht en ochtend heb ik erg veel last. Ik kijk echt uit naar deze tijden dat  ik ze in kan nemen, dan voel ik mij weer wat beter. Mijn vraag is kan ik ze ook in 4 x nemen ? Zodat ik voor het slapen nog wat heb en als ik wakker wordt? Graag hoor ik uw advies.

bij voorbaat mijn hartelijke dank,

met vriendelijke groeten


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • P T avatar
    Ik weet niet of het zinvol is om deze medicatie in 4 keer in te nemen, nooit geprobeerd. De nitraatvrije periode is toch echt belangrijk. Misschien dat u dit het met uw eigen cardioloog kunt bespreken: medicatie-wijzigingen horen door uw behandelend arts begeleid te worden. Succes.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy