// Zorg algemeen

Nieuwe medicijnen voor hartfalen van Novartis

Ik heb hartfalen en zou graag van u vernemen wat de nieuwe medicatie van Novartis voor mij kan betekenen. Ik verzoek u beleefd mij op korte termijn te willen uitnodigen voor een gesprek op uw kliniek. U bij voorbaat dankend voor een spoedige reactie verblijf ik in afwachting van uw berichten,

Met vriendelijke groet en hoogachting,  

 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • M V avatar
    Hallo,Bedankt voor uw bericht. Het is niet mogelijk om via deze site een afspraak voor u te maken op de polikliniek. Daarvoor moet u zelf contact leggen met de polikliniek van het ziekenhuis.Tijdens de afspraak kunt dan het advies op uw situatie specifiek medicatie advies krijgen. Op deze site is het niet mogelijk om specifieke behandelingen af te spreken. Daar ontbreken te veel belangrijke gegevens voor. Succes.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy