// Zorg algemeen

nieuw medicijn

Een vraag: onlangs kreeg ik een nieuw medicijn. Prima, maar tot mijn verbazing hoor ik verder niets meer. Is het niet wenselijk, dat de voorschrijvend cardioloog even belt of laat bellen of het nieuwe medicijn minder bijwerkingen heeft dan de vorige pil?
Is alles okay, snel klaar. Niet okay: dan kan er op efficiente wijze gereageerd worden.

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • M V avatar
    Hallo, Ik kan mij voorstellen dat het prettig is als een cardioloog terug belt om te vragen hoe het met veranderde medicatie gaat. In de praktijk is dit niet mogelijk. Vaak wordt bij een vervolg afspraak weer in gegaan op de medicatie. Dus mocht u nog last hebben van bijwerkingen of andere vragen hebben over medicatie, kunt u het contact opnemen met de secretaresses van de cardiologen en die zullen uw vraag overleggen met de cardioloog en u iets laten horen. Of u kunt via de huisarts uw vragen of klachten bespreekbaar maken. Er wordt van iedereen dus een hoge zelfstandigheid verwacht. En voor de ene is die stap makkelijker te zetten dan voor een ander.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy