// Zorg algemeen

Niet serieus genomen

Hallo, 

De afgelopen tijd veel last van tachycardieën (hoge pols) en hypertensie (hoge bloeddruk). Mijn pols loopt regelmatig op richting de 180. Ik studeer HBO-Verpleegkunde en zit daarom veel tussen de verpleegkundigen. Zij zien mijn klachten en geven aan dat behandeling noodzakelijk is. Met onderzoek is er, helaas, nog niets uit gekomen en ik word voor mijn gevoel niet serieus genomen door mijn behandelend arts. We hebben gelukkig nu wel voor elkaar gekregen dat er via een Reveal onderzoek gaat worden gedaan. Toch zit ik tot die tijd met het probleem dat mijn leven een beetje stilstaat. Na een kwartiertje fietsen val ik een uur in slaap en een normale schooldag is eigenlijk al teveel gevraagd. Mijn hartproblemen komen vaak op de meest onhandige momenten opzetten. Wanneer dat gebeurt, voel ik mij dusdanig slecht dat ik niets meer kan doen. 

Ik ben nog maar negentien en vraag mij dan ook af of er handige tips zijn die mij weer verder kunnen helpen om wat meer te kunnen doen... 

Groetjes, ée


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • E d avatar
    Bedankt voor de vlotte reactie!Zeker heel fijn dat er toch nog een mogelijkheid is gevonden voor verder onderzoek. De punten die u noemt, zijn dingen waar ik mij inderdaad al bewust van ben. Maar hier zal ik op blijven letten. Wer het op school niet goed gaat, heb ik de mogelijkheid om mijn tensie en pols te meten. Is het een idee om van deze (eigenlijk altijd afwijkende waarden op zo'n moment) een foto te maken en mee te nemen naar de eerstvolgende afspraak? Het zou zo fijn zijn als ik serieus werd genomen en weer meer kwaliteit van leven terugkrijg.

    0
  • F S avatar
    Wat naar voor je dat je je niet serieus genomen voelt maar fijn dat er een reveal wordt geplaatst dat zal zeker meer inzicht geven in wat er gebeurt op het moment dat je je slecht voelt. In tussentijd kun je zelfop een aantal dingen letten die uitlokkend kunnen zijn:- koffie en cola maar zeker ook met energiedrankjes, - gekruid eten (mn het gebruik van Vetsin ofwel smaakmiddel E621)- alchohol- stressIk hoop dat er wat duidelijkheid voor je komt

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy