// Zorg algemeen

Natuurlijke bloedverdunners.

Het ziet ernaar uit dat ik uit voorzorg mogelijk aan de bloedverdunners moet i.v.m. hartritme storingen. Nu worden er medicinale bloedverdunner voorgeschreven echter er zijn ook natuurlijke bloedverdunners als rode pepers Kurkuma etc etc. Wat is de zin of onzin van die natuurlijke bloedverdunners zijn het realistische vervangingen m.b.t. voorgeschreven bloedverdunners.Bijvoorbaat dank Frans.


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • F V avatar
    Bedankt voor het inzicht. Over welke middelen die bloedstolling fors kunnen verminderen heb je het dan. Hebben die middelen potentiele bijwerkingen?.

    0
  • P V avatar
    Ik ken deze middelen alleen uit de keuken, maar als ik zoek kom ik op het volgende. Kurkuma schijnt ontstekingsremmende effecten te hebben, te werken bij wondgenezing, bacteriegroei remmen, gunstige effecten bij groei van tumoren, verlaging van LDL-cholesterol, en goed voor het endotheel. Kortom, goed voor alles, misschien werkt het ook wel tegen de bloedstolling?Ongeveer 1 op de 5 herseninfarcten wordt veroorzaakt door boezemfibrilleren, en dit zijn vaak ernstige infarcten. Inmiddels is gebleken dat bepaalde middelen die de bloedstolling remmen, de kans op herseninfarcten fors kunnen verminderen. Deze middelen grijpen vrij sterk in op de stolling; zwakkere middelen, zoals aspirine/ascal, hebben dit beschermende effect niet.Kurkuma is hiervoor nooit onderzocht; het kan misschien iets doen, maar niet voldoende om het risico op ernstige neurologische complicaties van boezemfibrilleren te voorkomen.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy