// Zorg algemeen

Na hartinfarct in achtbanen?

Hallo allemaal,

Ik heb misschien een gekke vraag. Heb op 13-2 van dit jaar een hartinfarct gehad en ben op 20-4 geopereerd en heb een stent gekregen in linker kransslagader.

Het was allemaal erg schrikken vooral omdat ik echt A typische klachten had tijdens het infarct. Ook bleek op die dag dat ik diabetes heb.

Zit uiteraard vol medicijnen ed maar langzaam aan kruip ik weer op en krijg ik meer energie. Suiker is al flink gedaald en ben 10 kilo kwijt.

Nu heb ik de volgende vraag; mag je na een infarct en/of plaatsen van stent wel of niet in achtbanen? Wij zijn er hier dol op en ik vroeg het me zo af.

Hoop dat jullie dit geen rare vraag vinden.

Groetjes


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • P T avatar
    Geen gekke vraag; leuke vraag!Het antwoord is gelukkig eenvoudig: ja dat mag en is geen probleem na hartinfarct en/of stentplaatsing.De enige situatie die ik me kan voorstellen die wat minder geschikt zou zijn voor de achtbaan is als het hartinfarct zoveel schade aan het hart heeft toegebracht dat het slecht pompt, maar dat komt gelukkig niet vaak voor.Veel plezier!

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy