// Zorg algemeen

Na drie hartinfarct en vier opleidingen veel zweten en kortademig

Heb in augustus 2016 drie infarcten gehad en daarna geopereerd en vier omleiding gekregen in het begin voelde mij goed maar langzamerhand ging het achteruit met de conditie en nu kan ik zeggen dat de conditie nul is ben zeer kortademig en veel zweten ik houd geen vocht vast en ben nou bijna vaste klant op de SEH  krijg steeds andere medicijnen bloedwaarden zijn goed, op longfoto's geen rarigheden zijn er mensen die dit herkennen, de laatste fiets test wat een ramp ik was helemaal kapot cardioassistente is apart naar de cardioloog geweest maar cardioloog deed hier verder niets mee, wat kan dit zijn heeft iemand hier misschien een antwoordt op.

 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


4 REACTIES

 • R Y avatar
  In mijn bericht heb ik een foutje gemaakt in ben niet in 2016 geopereerd maar in augustus 2015.Groet

  0
 • W B avatar
  Ik denk dat u te veel verwacht na drie maanden. Bouw het langzaam op en gun het de tijd. De conditie komt niet terug op zo.n korte tijd. Ik zelf ben oktober 2015 geopereerd en merk nog steeds dat ik niet meer de oude ben zoals voor de operatie. Het gaat gelukkig wel steeds beter en doe daarvoor elke dag mijn oefeningen na het volgen van hartrevalidite programma. welk ik alleen maar kan aan bevelen.Suc6.

  0
 • H x avatar
  ik heb een ander hartverhaal (boezemfibrilleren),maar de hartmedicatie heeft er waarschijnlijk voor gezorgd dat ik chronotrope incompetentie heb gekregen,dwz geen hartslagverhoging bij inspanning, en dus 0% conditie...

  0
 • P T avatar
  Dat is rot voor u!Er kunnen verschillende redenen zijn voor de conditie-achteruitgang. Ik heb niet al uw medische gegevens voor handen, maar is er al gedacht aan het volgende?:- Hoe is het met de pompfunctie van uw hart? U geeft namelijk aan dat u hartinfarcten heeft gehad en dat kan effect hebben op de pompfunctie.- Heeft u ook hartrevalidatie? Na een hartinfarct of omleidingoperatie is het opbouwen van de conditie met behulp van hartrevalidatie van belang.

  0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy