// Zorg algemeen

Multiforme hartoverslagen

Hi, 

In mijn holterverslag heb ik gelezen dat ik multiforme  hartoverslagen heb (uit meer dan 1 gebieden). Dat heb ik opgezocht, want ik wist niet wat het betekende.. Toen kwam ik te lezen dat als men multiforme hartoverslagen hebben, het vaak door een hartziekte komt. Is dat waar??? Ik ben natuurlijk nu angstig erdoor...


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • L D avatar
    Ik begrijp dat u dit wilt weten, maar ik kan uw vraag helaas niet beantwoorden. Daarvoor mis ik de medische informatie, en onze website is ook niet bedoeld om dit soort belangrijke vragen publiekelijk te beantwoorden. Dat moet echt in beantwoord worden door een dokter die uw medische gegevens kent.Ik zie het als volgt: als u inzage krijgt in uw gegevens, wat ik een goede ontwikkeling vind, dan hoort daarbij dat uw ziekenhuis en cardioloog ook de mogelijkheid bieden om daar opheldering over te krijgen.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy