// Zorg algemeen

MRI SCAN IN HET VU AMSTERDA

Hallo ik hen een vraag, ik ben een vrouw van 56 jaar in 2005 heb ik een stent gekregen. Na jaren steeds weer de zelfde klachten steeds weer op de eerste hulp gelegen de ene keer mocht ik naar bloedonderzoek weer naar huis en de andere keer werdt ik weer opgenomen op hart bewaking. In april ben ik op genomen met weer de zelfde klachten, toen is er in Amsterdam het VU een MRI scan gemaakt daar kwam niks uit gelukkig mocht ik weer naar huis met een verhoging van de medicijnen ik had 50mg en nu 100mg. Nu is mijn vraag kunnen ze alles zien op de MRi scan.


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • H P avatar
    Alles is een groot woord, maar wel veel. Met een MRI onderzoek van het hart kunnen de bouw van het hart, de pompfunctie, de klepfuncties, eventuele storingen in de bloedvoorziening van de hartspier (door verstoppingen in de kransslagaders), oude hartinfarcten of ontstekingen van de hartspier nauwkeurig bekeken worden. Afhankelijk van wat uw cardioloog wil weten, wordt beslist wat er allemaal bekeken wordt.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy