// Zorg algemeen

morgen is het zover vraag voor cardioloog

hallo morgen is het dan zover de ablatie.. zie er nog steeds als een blok tegenop en ben heel zenuwachtig. slapen wat is dat haha.. een vraag hoe gaat het eigelijk als je naar toilet moet? nu moet ik namelijk van de zenuwen ieder uur naar toilet dat gaat dus niet als ik daar lig:(...


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


3 REACTIES

 • F P avatar
  Inmiddels heb ik 5 ablaties en meerdere catheterisaties achter de rug en bij alle ingrepen ben ik vlak voordat ik weggebracht werd even naar de toilet geweest om te plassen.Tijdens de ingrepen heb ik nooit enige behoefte gehad om te toiletteren! Omdat je niets eet wordt de spijsvertering ook niet in gang gezet. Dus de kans dat je naar de toilet moet voor een grote boodschap is zèèr klein. Bij mij was het al die keren pas de volgende dag dat ik daarvoor naar de toilet moest. En de volgende dag mag je ook alweer je bed uit, dus dat is geen probleem.Vraag aan het verplegend personeel of je een pilletje kunt krijgen om je rustiger te voelen, mochten ze dat uit zichzelf al niet vragen.Achteraf zul je zien dat de ingreep op zich wel meegevallen is. Heel veel sterkte morgen!!!!

  0
 • H x avatar
  Je zult waarschijnlijk tot aan het moment van ablatie vaak naar het toilet moeten,zodra je op de tafel ligt is dat echt voorbij,dat zijn de zenuwennog een tip:doe warme sokken aan,het is daar behoorlijk koudsucces ermee!

  0
 • M V avatar
  Heel begrijpelijk dat je spanning hebt en voor de behandeling en het idee dat je naar de wc moet. Voor dat je naar de behandeling gaat, krijg je de vraag of je naar het toilet wil. Als je eenmaal op de behandel kamer bent. Is er nog steeds de mogelijkheid om te plassen. Er zijn twee mogelijkheden. Het kan zijn dat het lukt met de sheat in de lies een po te krijgen, beetje ongemakkelijk, maar dan kan je het wel kwijt of als je vaker moet en liggend plassen gaat niet gemakkelijk dan kan het zijn dat je een blaascatheter krijgt. Deze kan blijven zitten tot je weer mobiel bent. Dus als het verband verwijderd wordt. Kan het catheter ook verwijderd worden. Het inbrengen kan gevoelig zijn en soms is het ongemakkelijk als je daar ligt en je moet het ondergaan. De verpleegkundige die deze handeling bij je verricht doen dit soort handelingen vaker en zou daar ook professioneel mee om horen te gaan. Wat voor jou zeer belangrijk is. Geef duidelijk aan als je moet en wat daarbij je wensen zijn. Het gebeurd vaker dat iemand een catheter krijgt omdat het plassen niet lukt of om wat voor reden dan ook. Probeer het los te laten, komt vast goed. Heel veel succes morgen.

  0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy