// Zorg algemeen

Moe zwak en misselijk

In Febr 2016 heb ik een hartinfarct gekregen, ik had geen klachten op kortademig zijn na trap lopen. Ik ben 57 jaar. Ik ben geopereerd, drie bypasses, nieuwe adres uit de borstkas en na thuiskomst een grote complicatie gekregen. De wond is gaan ontsteken en ik heb 7 weken met een grote open wond op de borstkas gelegen en gelopen. Al met al heb ik 7 weken in het zkhuis gelegen. Nu is het Aug 2016 en ik ben moe, ik heb last van hartkloppingen benauwd zijn en kortademigheid. Dingen die ik nooit gehad heb. Ben ondertussen begonnen met FIT revaldidatie en ook daar kan ik maar net aan meedoen. Ik wordt naar van mijzelf, ik ben mezelf niet en vraag mij af of dit allemaal normaal is. M.n. al die klachten die ik nu heb en waar juist hartpatiënten vanaf zijn als ze geholpen zijn.


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • R V avatar
    Dank voor uw antwoord. Idd 2 maanden antibiotica . Ik ben er nog lang niet blijkbaar, al denken veel mensen in mijn omgeving dat wel. Dat is vaak moeilijk vind ik.

    0
  • J t avatar
    meneer/mevrouw,Heel vervelend dat u een zeer gecompliceerd verloop hebt gehad na uw bypass operatie. Een postoperatieve wondinfectie komt heel weinig voor na een hartoperatie, bij de meeste patienten die een infectie krijgen is dit een oppervlakkige infectie. Heel soms wordt dit een diepe infectie die tot achter het borstbeen doorloopt (diepe mediastinitis), in dit geval is altijd een operatief ingrijpen noodzakelijk. In alle gevallen krijgen de patienten antibiotica om de infectie te bestrijden, vaak weken lang. Deze antibiotica hebben een groot aantal bijwerkingen zoals: misselijkheid, slechte eetlust, moeheid en diarree. Ik denk dan ook dat de bypass operatie in combinatie met de wondontsteking (langdurig antibiotica gebruik) er voor heeft gezorgd dat u zich zo slecht voelt en maar niet opknapt.Met veel geduld komt het weer goed, ik heb vele patienten met uw verhaal weer helemaal de oude zien worden!Heel veel sterkte van , cardiothorcaal chirurg Hartvaat centrum Eindhoven

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy