// Zorg algemeen

moe moe moe

ik heb al een cardioversie gehad en laaste keer had ik ook al weer
7 uur in het ziekenhuis gelegen dat die er weer vanaf was.
sprong s avonds weer spontaan terug.
als ik mijn hartslag meet hoor je hem snel gaan 2 tikken achter elkaar dan weer paar tikken gewoon dan weer een overslag en zo gaat die op en neer.
wat kan ik hier aan doen ?????????
als ik een stukje loop dan ga mijn enegie weg en moet ik stoppen wachten en dan weer veder

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • K V avatar
    bedankt voor de reactiedrink 3 kopjes koffie per dag en eet verder gezond alles versheb een hele lijst met medicijne en blijf het vocht vast houden in mijn buikslik nu 2 x daags 4 furosemide moet nu wel meer naar de wc maar raak mijnkg niet kwijt hoort dat ook bij het ziekte beeld

    0
  • M V avatar
    Vervelend dat u als gevolg van deze ritmestoornis zoveel klachten heeft. Uit uw verhaal is moeilijk af te leiden welke stappen er al door uw cardioloog genomen zijn om het onregelmatige hartritme tegen te gaan. Naast een cardioversie bestaat er namelijk ook de mogelijkheid door middel van medicijnen, een ablatieprocedure of evt. een chirurgische behandeling om te proberen het ritme weer normaal te krijgen. Een Ablatie is een behandeling bij hartritmestoornissen. De arts blokkeert de elektrische prikkels in het hart die het ritme verstoren. Ableren gebeurt via de lies met een katheter. De operatie die vaak een MAZE wordt genoemd, daarbij wordt via een openhartoperatie, beide boezems van het hart snede gemaakt en kleine gedeelte worden dan bevroren, waardoor de ritmestoornis wordt onderdrukt. Daarnaast is van verschillende factoren bekend dat zij boezemfibrilleren kunnen uitlokken, zoals bijvoorbeeld inspanning, emoties, alcohol en/of koffiegebruik. Ik raad u aan contact op te nemen met uw behandelend cardioloog om uw behandelopties te bespreken.

    0

Je moet Inloggen om te reageren